logo

Kitchn & Home i Linköping

Kitchn Showroom

I vår köksbutik förenar vi dansk kvalité, design och funktion till attraktiva priser.

Vi erbjuder ett brett utbud av kök- bad- och garderobslösningar i varierande prisklasser och utföranden, från den danskägda köksproducenten Kitchn.

Utöver det kan vi tillsammans med våra övriga leverantörer och samarbetspartners erbjuda Dig helhetslösningar för Ditt kök och badrum.

I vår butik finner Du också glas, porslin, husgeråd, möbler och andra inredningsdetaljer för kök och bad, till största delen från danska leverantörer

som Rosendahl, House Doctor, Nicolas Vahé, Zone, Galzone samt från Martinsen och Reforma Sthlm.

Utöver det breda sortimentet har vi marknadens kortaste leveranstider samt marknadens längsta garantier på våra kök, bad och garderober.

Vi erbjuder Dig mycket god personlig service, och kostnadsfria hembesök,  konsultation, planering, ritning, leverans, montering samt uppföljning.

Från första mötet i butiken, följer vi Dig som kund under hela processen. Vi hjälper till med en helhetslösning där Ditt behov och Dina önskemål står i fokus.

Helhetslösningen kan innebära att Du tillsammans med Ditt kök köper köksmöblerna till det och/eller annan köksinredning från oss på Kitchn & Home.

Eller varför inte bara titta in i butiken för att inspireras av våra miljöer eller för att kanske köpa en present till en vän eller kanske till Dig själv!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.