logo

Årets första kampanj: 25% på kök och bad!

Gott nytt köksår! Sannolikheten är hög att du kommer tillbringa en stor del av det nya året i hemmets kärna – köket. Tänk vad många frukostar, luncher och middagar det går på ett år. Gör vardagssysslorna med funktionalitet och finess i ett kök från Kitchn! Vi har många olika stilar och material att välja mellan när det kommer till bänkskivor, luckor, lådor och beslag.

För att på riktigt välkomna det nya året inleder vi idag årets första stora kampanj: 25% på kök och bad! Ta chansen att spara många tusenlappar på din renovering!

Som alltid erbjuder vi kostnadsfria hembesök och/eller ritmöten utan att du binder upp dig för köp. I vår butik på Tornby visar vi flera olika utställningskök, men du kan också besöka vårt digitala showroom genom att klicka här. Där hittar du också flera kataloger och mer information om våra produkter.

Klicka här för att boka ett kostnadsfritt hembesök!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 8 jan, 2017.


JULKAMPANJ: 30% på kök och bad

Nu är det jul igen och julen varar än till påska! Något som varar betydligt längre än så är ett kvalitetskök från Kitchn. Ge dig själv en julklapp du kan ha glädje av i många år framöver! Just nu: 30% rabatt på kök och bad!

30 års garanti – dansk design och funktion till attraktiva priser

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och/eller ritmöten utan att du binder upp dig för köp. Välkommen in att inspireras i vår julmysiga butik. Självklart bjuder vi på glögg eller kaffe! Vi har också ett digitalt showroom med kök och bad i flera stilar.

AnnChristine & Marcus

Publicerat 1 dec, 2017.


Se oss snart på Kanal 5!

Håll ögonen öppna, inom kort ser ni Kitchn & Home i TV-rutan!

Publicerat 23 nov, 2017.


KAMPANJ: 25% på kök, bad och garderob

Sommaren börjar lida mot sitt slut och vardagsaktiviteterna flyttar inomhus igen. Vad passar då bättre än en uppfräschning av hemmiljön? Just nu har vi stor kampanj, oavsett om det är kök, bad eller garderob du vill förnya!

25% på kök, bad och garderober
20% på skjutdörrsgarderober

Låt dig inspireras av våra produktbilder eller kom in för att se och känna på våra snickerier i vår butik och showroom. Vi erbjuder givetvis kostnadsfria hembesök och/eller ritmöten – boka direkt!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 28 aug, 2017.


Extra snickare/köksmontör med erfarenhet sökes!

Just nu har vi många uppdrag och projekt och söker därför dig som är snickare/hantverkare med egen firma och giltigt F-skattebevis, och som vid behov kan hjälpa oss med monteringsarbeten och olika snickeriarbeten.

Arbetsuppgifter inkluderar: Köksmontering, gipsa väggar/tak, listverk, lägga golv, kakla etc. Det är viktigt att du är en självständig, kunnig och noggrann hantverkare med känsla för kvalitet. Erfarenhet av köksmontering och B-körkort är ett krav.

Kontakta oss här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 8 aug, 2017.


Garderobsveckor med 20% rabatt!

Jubileumskampanjen är nu avslutad och vi rundar av sommaren genom att rikta blicken mot klädkammaren. Hur ser din drömgarderob ut? Oavsett om det är en pampig walk-in closet eller en mer minimalistisk klädförvaring du önskar, har vi något för dig. Just nu ger vi dig 20% på måttanpassade skjutdörrsgarderober från KA Interiør. Kombinera, mixa, matcha – vi har många stilar och modeller.

Välkommen in för idéer och förslag!
Du hittar också bilder och information här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 7 aug, 2017.


Vi fyller 4 år! Stor jubileumskampanj!

Välkommen på kalas! I juni firar vi att det var fyra år sedan vi slog upp portarna till Kitchn & Home, men redan nu smygstartar vi festen med en stor jubileumskampanj: 30% på kök och bad! Som alltid erbjuder vi kostnadsfria hembesök och/eller ritmöten. Vi vägleder dig genom stildjungeln och hjälper dig hela vägen från ritning till montering. Kom in till Linköpings kanske personligaste köksbutik idag och inspireras av vår köksexpo.

Kataloger, bilder och mer information hittar du här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 14 maj, 2017.


Succén är tillbaka: Utespaweekend 28/4 – 30/4

Bubblande nyheter! Helgen 28/4 – 30/4 är det återigen dags för UTESPAWEEKEND, i och utanför vår butik på Tornby. Kom och upplev några av marknadens populäraste modeller från Svenska Badrumsinredningar. Upp till 50% på hela sortimentet av utespabad!

Information om öppettider, priser m.m. klicka här!

Unna dig lite vardagslyx!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 12 apr, 2017.


kampanj25procent_2017_var_nyhetsbild

Kampanj: 25% på kök, bad & garderob

Februari månad bjuder på en kampanj av alla krafter! Just nu ger vi dig 25% rabatt på ditt nya kök, badrum eller garderob. Låt oss förverkliga dina renoveringsdrömmar!

Välkommen in i vår butik på Tornby i Linköping för inspiration och information. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök och/eller ritmöte. Boka nu genom att klicka här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 6 feb, 2017.


Stenbänkskiva Kampanj Kitchn & Home

Kampanj: 50% på stenbänkskivan

Vi inleder det nya året med en superkampanj på våra populära stenbänkskivor från Jetstone! Just nu ger vi dig hela 50% på alla bänkskivor av granit, marmor, komposit, keramik mfl. Erbjudandet gäller vid köp av kök, exklusive bearbetningar och montering. Vid val av annan bänkskiva än sten ger vi dig 20% på kökssnickerierna.

Varmt välkommen in i butiken för inspiration och information. Vi erbjuder kostnadsfria ritmöten och/eller hembesök.

Klicka här för att besöka www.jetstone.se

AnnChristine & Marcus

Publicerat 2 jan, 2017.