logo

KAMPANJ: 25% på kök, bad och garderob

Sommaren börjar lida mot sitt slut och vardagsaktiviteterna flyttar inomhus igen. Vad passar då bättre än en uppfräschning av hemmiljön? Just nu har vi stor kampanj, oavsett om det är kök, bad eller garderob du vill förnya!

25% på kök, bad och garderober
20% på skjutdörrsgarderober

Låt dig inspireras av våra produktbilder eller kom in för att se och känna på våra snickerier i vår butik och showroom. Vi erbjuder givetvis kostnadsfria hembesök och/eller ritmöten – boka direkt!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 28 aug, 2017.


Extra snickare/köksmontör med erfarenhet sökes!

Just nu har vi många uppdrag och projekt och söker därför dig som är snickare/hantverkare med egen firma och giltigt F-skattebevis, och som vid behov kan hjälpa oss med monteringsarbeten och olika snickeriarbeten.

Arbetsuppgifter inkluderar: Köksmontering, gipsa väggar/tak, listverk, lägga golv, kakla etc. Det är viktigt att du är en självständig, kunnig och noggrann hantverkare med känsla för kvalitet. Erfarenhet av köksmontering och B-körkort är ett krav.

Kontakta oss här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 8 aug, 2017.


Garderobsveckor med 20% rabatt!

Jubileumskampanjen är nu avslutad och vi rundar av sommaren genom att rikta blicken mot klädkammaren. Hur ser din drömgarderob ut? Oavsett om det är en pampig walk-in closet eller en mer minimalistisk klädförvaring du önskar, har vi något för dig. Just nu ger vi dig 20% på måttanpassade skjutdörrsgarderober från KA Interiør. Kombinera, mixa, matcha – vi har många stilar och modeller.

Välkommen in för idéer och förslag!
Du hittar också bilder och information här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 7 aug, 2017.


Vi fyller 4 år! Stor jubileumskampanj!

Välkommen på kalas! I juni firar vi att det var fyra år sedan vi slog upp portarna till Kitchn & Home, men redan nu smygstartar vi festen med en stor jubileumskampanj: 30% på kök och bad! Som alltid erbjuder vi kostnadsfria hembesök och/eller ritmöten. Vi vägleder dig genom stildjungeln och hjälper dig hela vägen från ritning till montering. Kom in till Linköpings kanske personligaste köksbutik idag och inspireras av vår köksexpo.

Kataloger, bilder och mer information hittar du här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 14 maj, 2017.


Succén är tillbaka: Utespaweekend 28/4 – 30/4

Bubblande nyheter! Helgen 28/4 – 30/4 är det återigen dags för UTESPAWEEKEND, i och utanför vår butik på Tornby. Kom och upplev några av marknadens populäraste modeller från Svenska Badrumsinredningar. Upp till 50% på hela sortimentet av utespabad!

Information om öppettider, priser m.m. klicka här!

Unna dig lite vardagslyx!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 12 apr, 2017.


kampanj25procent_2017_var_nyhetsbild

Kampanj: 25% på kök, bad & garderob

Februari månad bjuder på en kampanj av alla krafter! Just nu ger vi dig 25% rabatt på ditt nya kök, badrum eller garderob. Låt oss förverkliga dina renoveringsdrömmar!

Välkommen in i vår butik på Tornby i Linköping för inspiration och information. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök och/eller ritmöte. Boka nu genom att klicka här!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 6 feb, 2017.


Stenbänkskiva Kampanj Kitchn & Home

Kampanj: 50% på stenbänkskivan

Vi inleder det nya året med en superkampanj på våra populära stenbänkskivor från Jetstone! Just nu ger vi dig hela 50% på alla bänkskivor av granit, marmor, komposit, keramik mfl. Erbjudandet gäller vid köp av kök, exklusive bearbetningar och montering. Vid val av annan bänkskiva än sten ger vi dig 20% på kökssnickerierna.

Varmt välkommen in i butiken för inspiration och information. Vi erbjuder kostnadsfria ritmöten och/eller hembesök.

Klicka här för att besöka www.jetstone.se

AnnChristine & Marcus

Publicerat 2 jan, 2017.


God Jul - Kitchn & Home

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska alla kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Nu tar vi några dagar julledigt. Vi öppnar åter på tisdag 27/12 kl 11.00.

Varmt välkommen in till oss då!

AnnChristine & Marcus

Publicerat 24 dec, 2016.


Stjärnföretagaren - Kitchn & Home

Andraplats i Stjärnföretagaren 2016

Stort TACK till alla er som röstade på oss i Stjärnföretagaren 2016! Vi kan stolt meddela att vi ”vann” en andraplats bland alla nominerade duktiga företagare i Östergötland. Det tycker vi är fantastiskt roligt! Tack för ert stöd – alla kunder, samarbetspartners och vänner som ville se oss som Stjärnföretagare. Med alla era röster, positiva kommentarer och fina ord känner vi oss som vinnare. Ni är bäst!

”En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2016 hyllar vi de företagare i Östergötland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.”

AnnChristine & Marcus

Publicerat 16 nov, 2016.


annons_kitchn_home_ht16

Kampanjförlängning – Spara 25%

Höstkampanjen fortsätter! Missa inte årets sista chans att spara 25% på kök, bad eller skjutdörrsgarderober. Erbjudandet gäller t.o.m. 23/12 -16. Klicka på bilden till höger för att se vår aktuella kampanjannons.

Vi designar, ritar, levererar och installerar.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Publicerat 3 nov, 2016.