logo

Om Oss

m_a

Vi är ett ungt expansivt företag med ett nytänk inom köksbranschen. Tillsammans med den danska köksproducenten Kitchn och våra andra leverantörer och samarbetspartners
erbjuder vi helhetslösningar för Dig som kund.

I vår stora butik på V.Svedengatan i Linköping
kan Du se våra utställningsmiljöer med kök,
bad, tvättstuga och garderob.

Där kan Du hitta den stil och inredning som passar just Dig och Dina behov. När Du besöker butiken träffar Du oss, AnnChristine och Marcus –  ägarna av Kitchn & Home. AnnChristine är säljare och inredare, och Marcus är säljare och montör.

Vi hjälper Dig med allt från materialval, former, färger och inredningsförslag till att rita, leverera och montera Ditt kök.

Tillsammans med våra samarbetspartners inom bl.a.  el och vvs  kan vi erbjuda totalentreprenad, och vi utför allt från projektering, rivning till montering och färdigställande.

Utöver montering och installation av våra produkter erbjuder vi även andra snickeriarbeten, golvläggning, installationer, ombyggnationer och renoveringsarbeten.
Vi erbjuder även inredningskonsultation med hembesök, samt homestyling och visningsstyling inför t.ex försäljning av din bostad. Kontakta oss för mer information och offert.